Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Westlab Badesalt Recover
Westlab Badesalt Recover
Westlab Badesalt Recover

Westlab Badesalt Recover

129 KR
Lagerstatus på nettTomt på lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Selv de med en aktiv livsstil trenger et pust i pakken og tid til restitusjon. Recover badesalt bidrar til å berolige en sliten og overarbeidet kropp. Magnesium kan støtte kroppens restitusjon og Arnica er kjent for å virke lindrende for ømme muskler. De eteriske oljene eukalyptus, peppermynte, cedertre og sort pepper kan bidra til balanse i kropp og sinn. En perfekt avslutning etter en treningsøkt eller en aktiv dag. 100% vegansk - 100% naturlig
Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

Epsomsalt er kjent for sine mange helsefordeler; magnesium spiller en svært viktig rolle i kroppen, og kan blant annet regulere aktiviteten til enzymer, reduserer inflammasjon, hjelper muskler og nervefunksjon og forhindrer dannelsen av stive blodårer. Sulfat på sin side kan bidra til å øke opptak av næringsstoffer, rense ut avfallsstoffer og kan bidra til å redusere hodepine – rett og slett en skikkelig detox-effekt! Dessuten er Epsom så lettoppløselig at det enkelt tas opp gjennom huden, noe som gjør saltet ideelt å bade i.

Westlab kommer i tre deilige varianter som hver er tilsatt eteriske oljer og naturlige ekstrakter; Sleep for avslapning, Cleanse for en rensende effekt og Recover som bidrar til balanse i en stresset kropp.

Artikkel nummer: NO706777

Andre kjøpte også

Widget loading...