Barbeco Grill

kr 299
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Minigrill med to kammere og medfølgende underlagsmatte er en fleksibel, lett og enkel kullgrill å betjene. Fyll den med briketter og legg den i sekken. Barbeco Minigrill er ultrakompakt sammenlagt, og akkurat like stor som en engangsgrill utslått. Leveres i en varmebestandig bag og med en brannsikker matte til å legge under grillen. Dette betyr at du kan bruke den på gresset, på bordet, på dørken eller verandaen uten å skade underlaget.
Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Minigrill med to kammere og medfølgende underlagsmatte er en fleksibel, lett og enkel kullgrill å betjene. Fyll den med briketter og legg den i sekken.

Barbeco Minigrill er ultrakompakt sammenlagt, og akkurat like stor som en engangsgrill utslått. Leveres i en varmebestandig bag og med en brannsikker matte til å legge under grillen. Dette betyr at du kan bruke den på gresset, på bordet, på dørken eller verandaen uten å skade underlaget. Ved bruk av matten er grillen faktisk godkjent av SINTEF som bordgrill. Perfekt for bruk sammen med BARBECO Hurtigbriketter

Artikkelnummer: NO704452