Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt over kr 199,-
  • Rask leverering
  • SVOSJ - fri frakt

Berit Nordstrands råkakao med chili

1 porsjoner

Ingredienser

  • 2,5 dl Mylk havre/mandel
  • 3 ss Supernature Råkakaopulver
  • 1/2 - 1 ss kokossirup/lønnesirup/agavesirup
  • 1/4 ts Helios Ceylon kanel
  • 1/4 Supernature Himalaya salt, fint
  • et krm Helios Chilipulver
  • 1/4 ts kayennepepper
  • 1 myk Helios Dadel (uten stein)
Skriv ut innkjøpsliste

Slik gjør du

  1. Ha alle ingrediensene i en foodprosessor/blender.
  2. Kjør på full hastighet et par minutter til kakaoen har fått en jevn og fin konsistens.
  3. Kakaoen blir lunken mens maskinen kjører
  4. Smak til med krydder så du får den passe sterk.
  5. Du kan drikke den lunken eller varme den forsiktig opp mot 42-49 grader.
  6. I alle fall ikke varmere enn 70 grader om du vil beholde det meste av gode smaker og plantestoffer.

Produkter som kan brukes i oppskriften

Varen er lagt i handlekurven