Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt for bestilling over kr 199,-
  • Rask leverering

Cashew- og kardemommestjerner

Cashew- og kardemommestjerner

Glutenfrie småkaker med bringebærsyltetøy.

30 stk porsjoner

Ingredienser

  • 2 dl cashewnøtter
  • 3 dl havregryn
  • 2 dl mandelmel
  • 1 dl kokosmel
  • 2 dl tørkede dadler
  • 2,5 ts kardemomme
  • 4 ss Life kokosolje
  • 3 ss agavesirup
  • 3-5 ss vann
Skriv ut innkjøpsliste

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 150° C. Lag chiasyltetøy som beskrevet i oppskriften till høyre.
  2. Mal cashewnøttene fint i en matkvern. Tilsett hakkede dadler og alle de tørre ingrediensene. Bland til slutt inn kokosolje, agavasirup og vann til deigen binder.
  3. Kjevle ut deigen på bakepapir til ca 5 millimeters tykkelse. Bruk stjerneformede kakeformer, en stor og en liten. Lag store stjerner av hele deigen og bruk deretter den lille kakeformen til å ta bort den midterste delen på halvparten av stjernekakene.
  4. Legg en klatt chiasyltetøy på de hele kakene og legg stjernen uten midtparti som et lokk over.
  5. Stek på bakepapir i ovnen i ca 10 minutter. Avkjøl og dryss eventuelt litt melis over for pynt. Oppbevares i lufttett beholder. Kakene holder seg i cirka én uke.
Varen er lagt i handlekurven