Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt for bestilling over kr 199,-
  • Rask leverering

Teffgrøt med chai og friske fiken

Teffgrøt med chai og fiken

Prøv nye kornsorter i grøten! Teff er glutenfri og har nøttaktig smak som gjør magen glad og mett. Og har du frokostgrøt til overs, er det supert som mellommåltid.

OPPSKRIFT: SOPHIE EKMAN

1 porsjoner

Ingredienser

Teffgrøt med chai og fiken

  • 1 dl teffgryn/korn
  • 2 dl usøtet mandeldrikk
  • 1 tepose Black Chai Yogi Tea
  • 1 ss kokosblomstsukker
  • 1 krm himalayasalt
  • Topping: Friske fiken, gojibær. hampfrø
Skriv ut innkjøpsliste

Slik gjør du

  1. Kok opp mandeldrikken og posen med chai te i en kasserolle
  2. Ta kasserollen av platen og la teposen trekke i 2-3 minutter.
  3. Ta ut teposen, tilsett teffkorn, kokosblomstsukker og salt.
  4. La koke under omrøring i 15-20 minutter til grøten tykner.
  5. Server med mandeldrikk og topping.

Produkter som kan brukes i oppskriften

Varen er lagt i handlekurven