Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt for bestilling over kr 199,-
  • Rask leverering

Hirsegrøt med ristet banan

Hirsegrøt med ristet banan

Prøv nye kornsorter i grøten. Her er et glutenfri frokostalternativ med hirse som gjør magen glad og mett. Top med ristet banan.

OPPSKRIFT: SOPHIE EKMAN

1 porsjoner

Ingredienser

Hirsegrøt med ristet banan

  • 0,5 dl hirse
  • 2 dl vann
  • 2,5 dl usøtet mandeldrikk
  • 1 krm himalayasalt
  • 1 ts ceylonkanel
  • 2 ts agavesirup
  • 1 ss mandelsmør
  • Topping: Ristet banan Mandelflak Kvarg
Skriv ut innkjøpsliste

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 180° C.minutter.
  2. Del en banan på langs og press litt sitronjuice over.
  3. Legg på et stekebrett med bakepapir og stek i 10-15 minutter.
Varen er lagt i handlekurven