Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt for bestilling over kr 199,-
  • Rask leverering

Matpakkerundstykker

Perfekt å ha i fryseren til ukens matpakker.

Ingredienser

  • 5 dl H-melk
  • 1 ss Helios loppefrø
  • 1 ss psyllium husk/fiberhusk/ loppefrøskall
  • 100 g Helios store havregryn
  • 100 g bokhvetemel
  • 50 g jyttemel
  • 1 ts tørrgjær
  • 1 ts salt
  • 1 ss honning
  • 1 ts Helios kardemomme
Skriv ut innkjøpsliste

Slik gjør du

  1. Bland sammen alt i en bolle, til du har ei jevn litt flytende deig. Dekk til bakebollen og la heve i 2 timer.
  2. Sett stekeovnen på 250 °C over- og undervarme og gjør klar et stekebrett.
  3. Vend sammen deigen noen ganger med en slikkepott og bruk to spiseskjeer eller en isskje for å lage 10 rundstykker på det bakepapirkledde steikebrettet.
  4. Strø litt mel over til pynt.
  5. Sett brettet midt i ovnen, skru ned temperaturen til 230 °C og stek i 20 minutter.
  6. Avkjøl rundstykkene på rist før du nyter de med godt pålegg. Rundstykkene kan fryses.
Varen er lagt i handlekurven