Matpakkerundstykker Perfekt å ha i fryseren til ukens matpakker. Ingredienser 5 dl H-melk1 ss Helios loppefrø1 ss psyllium husk/fiberhusk/ loppefrøskall 100 g Helios store havregryn100 g bokhvetemel50 g jyttemel1 ts tørrgjær1 ts salt1 ss honning1 ts Helios kardemomme Skriv ut innkjøpsliste Slik gjør du Bland sammen alt i en bolle, til du har ei jevn litt flytende deig. Dekk til bakebollen og la heve i 2 timer. Sett stekeovnen på 250 °C over- og undervarme og gjør klar et stekebrett. Vend sammen deigen noen ganger med en slikkepott og bruk to spiseskjeer eller en isskje for å lage 10 rundstykker på det bakepapirkledde steikebrettet. Strø litt mel over til pynt. Sett brettet midt i ovnen, skru ned temperaturen til 230 °C og stek i 20 minutter. Avkjøl rundstykkene på rist før du nyter de med godt pålegg. Rundstykkene kan fryses.