Gulrot- og søtpotetkake Lag vår uimotståelige gode gulrot- og søtpotetkake med kremostfyll og friske bær. Ønsker du å bake en "tall-kake" som er like stor som på bildet, må du firedoble oppskriften. Oppskrift: Emma Brink. Foto: Eva Hildén Ingredienser 200g kokt og most søtpotet100g kokt og most gulrot260g Purasana kokosblomstsukker1,5 dl smaksnøytral olje3 egg (romtempererte)1,5 ts Helios vaniljepulver225g Holli økologisk finmalt hvete1 ts bakepulver1,5 ts natron2 ts Helios Ceylon kanel1 ts ingefær0,5 ts salt Skriv ut innkjøpsliste Slik gjør du Sett ovnen på 160 °C varmluft (175 °C i vanlig ovn)Bland og rør sammen de moste gulrøttene og søtpoteten med sukker, olje, egg og vanilje i en bolle. Bland alle tørre ingredienser i en annen bolle, og rør deretter inn de bløte ingrediensene. Smør en springform, ca. 20-22 cm i diameter, og hell i røren. Stek i 35-40 minutter, eller til det ikke henger igjen noe på kakepinnen når du sjekker. Avkjøl kaken helt, og del den så i to eller tre deler.