Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt for bestilling over kr 199,-
  • Rask leverering

Biscotti

Ingredienser

  • 120g Helios mandler
  • 100g Helios hasselnøtter
  • 150g smør
  • 200g sukker
  • ca 350g hvetemel
  • 1 ts Helios bakepulver
  • Skall av 1/2 sitron
  • 3 egg
  • 2 dl Helios tranebær
Skriv ut innkjøpsliste

Slik gjør du

  1. Ha mandler og hasselnøtter på et stekebrett og rist i 10 minutter på 200 °C. La avkjøle litt og grovhakk dem.
  2. Skill egg og stivpisk eggehvitene. Rør sammen mykt smør og sukker til det er en jevn blanding uten klumper.
  3. Rør inn eggeplommer, bakepulver, hvetemel, sitronskall og tranebær.
  4. Vend grovhakkede mandler, hasselnøtter og stivpiskede eggehviter. Tilsett mer hvetemel om deigen ikke henger sammen
  5. Del opp i tre deler og form til tre flate pølser på et bakepapirkledd stekebrett.
  6. Stek midt i ovnen på 180 °C i 30 minutter. Avkjøl i 5-10 minutter, del så opp i ca. 1 cm skiver.
  7. La avkjøle på rist til kakene er helt kalde. Oppbevar i tett boks.
Varen er lagt i handlekurven