Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Nyhet
Bodylab Pre Workout Blue Raspberry
Bodylab Pre Workout Blue Raspberry
Bodylab Pre Workout Blue Raspberry
BODYLAB|200G

Bodylab Pre Workout Blue Raspberry

Uten tilsatt sukker, uten aspartam
Uten kunstige fargestoffer
Inneholder magnesium og vitamin B6
279 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Bodylab Pre Workout Blue Raspberry. Classics will be classics, som man sier. Blue Raspberry er Bodylab sin store bestselger, så den går ingen steder. Gled deg til smaken av friske bringebær med en syrlig vri.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

For å gi deg et ekte “in your face”-spark, har Bodylab nå seksdoblet mengden av den aktive ingrediensen l-citrullin i Bodylab Pre Workout Blue Raspberry – og selvfølgelig tilsatt 100 mg koffein pr. porsjon. Vent... sa de seksdoblet? Jepp. Dette høres ut som en ganske eksplosiv blanding. Men du kan stole på at Bodylab aldri ville fylle deg med noe de ikke har testet selv. Som alle Bodylab sin produkter, er den derfor utviklet og testet på Bodylab sin egen fabrikk i Danmark. Og så til smaken. Den er rett og slett utmerket. Bodylab har selvfølgelig beholdt våre to største bestselgere: den friske, syrlige Blue Raspberry og Bubblegum Blast med den ikoniske tyggegummiaktige smaken og duften.

Det er også et par “new kids on the block”. Si hei til Lemon og Elderflower. Lemon er vår variant av en frisk og herlig Pre Workout-drink, som får sin syrlige smak fra italienske sitroner! Elderflower er kanskje den mest sommerlige smaken vi kan forestille oss – perfekt balansert mellom søt, syrlig og aromatisk.

Artikkel nummer: NO711317

Andre kjøpte også

Widget loading...