Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Elektrolytpulver Mango & Appelsin
Elektrolytpulver Mango & Appelsin
Elektrolytpulver Mango & Appelsin

Elektrolytpulver Mango & Appelsin

Opprettholde en normal væskebalanse i kroppen
Naturlig og søtet med stevia
Elektrolyttbalansen
159 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Pureness elektrolyttpulver er et sukkerfritt og smakfullt elektrolyttpulver som bidrar til å opprettholde elektrolyttbalansen i kroppen. Produktet egner seg for væsketilførsel, f.eks. under trening, badstue, varme sommerdager eller når du svetter mye.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

Pureness elektrolyttpulver er et sukkerfritt og smakfullt elektrolyttpulver som inneholder blant annet magnesium, som bidrar til å opprettholde elektrolyttbalansen i kroppen. I tillegg til de viktigste elektrolyttene inneholder produktet også Guérande havsalt, vitamin C og organisk svovel (OptiMSM). Den deilige smaken av appelsin og mango kommer fra naturlige aromaer. Produktet egner seg for væsketilførsel, f.eks. under trening, badstue, varme sommerdager eller når du svetter mye. Pulveret er også egnet for å støtte det økte behovet for elektrolytter i en ketogen diett. Praktisk måleskje medfølger. Hver dose (5 g) inneholder kun 0,8 g karbohydrater.

Artikkel nummer: NO710992

Andre kjøpte også

Widget loading...