Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Life Glutamine
Life Glutamine
Life Glutamine
LIFE|250G

Life Glutamine

255 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Life L-glutamin er et aminosyreprodukt som inneholder ren L-glutamin, med nøytral smak, uten søtningsmidler. Perfekt å blande i en proteindrikk eller smoothie. Produktet er vegansk.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

L-glutamin finnes hovedsakelig i proteinrik mat som kjøtt, fisk, egg, meieriprodukter, belgfrukter og en viss mengde i grønnsaker. Tilskudd av L-glutamin kan brukes ved hard fysisk aktivitet da glutaminnivået i blodet synker under intense eller lange treningsøkter. L-glutamin er en av de 20 aminosyrene som kroppen trenger for å bygge proteiner. Proteiner er på sin side byggesteinene kroppen bruker for å lage muskler, blodårer, hud og mer. L-glutamin er den aminosyren som finnes mest i kroppen og brukes blant annet som energikilde i cellene og hjernen. Slimhinnene i tarmen trenger også glutamin som drivstoff.

Artikkel nummer: NO23252

Andre kjøpte også

Widget loading...