Aromasticks® Relax

En duft som bidrar til å bremse den hektiske hverdagen
Roer og slapper av
kr 99
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
AromaStick RELAX duftpinne • En duft som bidrar til å bremse den hektiske hverdagen • Roer og slapper av En avslappende duft som hjelper deg med å takle hverdagens press og forbedre søvnkvaliteten. Aromastick Relax inneholder en blanding av eteriske oljer som bidrar til å berolige og gjenopprette positiv tenkning. En avslappende duft for å roe ned etter en aktivitetsfylt dag.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

AromaStick RELAX duftpinne
• En duft som bidrar til å bremse den hektiske hverdagen
• Roer og slapper av
En avslappende duft som hjelper deg med å takle hverdagens press og forbedre søvnkvaliteten. Aromastick Relax inneholder en blanding av eteriske oljer som bidrar til å berolige og gjenopprette positiv tenkning. En avslappende duft for å roe ned etter en aktivitetsfylt dag.

AromaStick RELAX er en beroligende duft for avslapning. Relax duftpinne inneholder økologisk lavendel-, vetiver- og mandarinoljer, hvor duften bidrar til å bremse og roe ned i virvelvinden av en hektisk og fartsfylt hverdag.

Føles det som om sinnet og kroppen din trenger et øyeblikk med fred? AromaStick Relax hjelper til med å slappe av både midt i innspurten og på kveldene etter en hektisk dag. Plasser duftpinnen under nesen og pust inn duften av de avslappende oljene. Å snuse på AromaStick Relax-duftblandingen hjelper sinnet og kroppen til å slappe av.


Aromasticken er på størrelse med en leppestift, passer praktisk i lommen og er lett å ha med seg rundt. Ved hjelp av en hendig duftpinne kan du nyte fordelene med eteriske oljer når som helst og hvor som helst!

Aromastick-produkter brukes ved behov. Duftpinnen er beregnet på ungevoksne fra 12 års alders Aromastick er laget i Sveits og har en garantert holdbarhet på 6 måneder, dersom den lukkes etter hver gangs bruk.

Artikkelnummer: NO712999