Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Shift Sleep
Shift Sleep
Shift Sleep
SHIFT|30TBL

Shift Sleep

329 KR
Lagerstatus på nettTomt på lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Søvn er viktig for god helse, for hjernen og ikke minst immunforsvaret. For mange av oss er søvn allikevel en god natts søvn ingen selvfølge.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

SHIFT Sleep er sammensatt av kraftige ekstrakter fra reishi, safran og melisse kjent for sine beroligende og søvngivende effekter. Hver for seg kan de bidra til lettere innsovning og en dypere søvn. Sammen blir effekten betydelig forsterket.

Reishi er en av de mest verdsatte soppene innen Østlig folkemedisinen. Mye av grunnen er reishi`s adapotgene egenskaper ved at den kan bidra med å gjenopprette ubalanser i kroppen som kan oppstå som følge av stress, søvnløshet og hormonsvingninger.

Melisse også kalt sitronmelisse er kjent for sine beroligende og søvngivende effekter, trolig grunnet høyt innhold av eteriske oljer. Safran har fått økt popularitet de siste årene grunnet dets positive virkning på søvn, avslapning og humør. Dette skyldes aktive virkestoffer kalt crocin og safranal som det finnes høye nivåer av i safranekstraktet i SHIFT™ Sleep.

Artikkel nummer: NO23243

Andre kjøpte også

Widget loading...