NEW NORDIC | 60 TBL

Melissa Dream

kr 299
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Melissa Dream™ hjelper deg å opprettholde en normal og rolig nattesøvn. Det er en god sammensetning av sitronmelisse, grønn te, kamille, B vitaminer og magnesium. Sitronmelisse har tradisjonelt vært brukt til å opprettholde en rolig søvn. Vitamin B bidrar til normale nevrologiske funksjoner, og magnesium bidrar til normale muskelfunksjoner. Man kan også bruke produktet ved behov i stressede perioder. Anbefalt kan man da ta 1 tablett på dagtid. Innholdet i tablettene virker hverken sløvende eller vanedannende. Bør ikke kombineres med innsovningstabletter.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Sitronmelisse (Melissa officinalis L.)

Melissa Dream er framstilt av utvalgte sitronmelisseblader og kamille blomster, som er plukket og bearbeidet slik at de ønskede plantestoffene bevares. Dette gir en garanti for høy kvalitet.

Kamille (Matricaria chamomilla L.) 

Kamille er en 1-årig urt, som kan bli 20-40 cm høy. Kamille vokser vilt, men dyrkes også kommersielt. Planten stammer opprinnelig fra sør-Europa og Asia, men ble senere innført i mellom- og nord-Europa.

Grønn te (Camelliae sinensis L.)

Grønn te kommer fra Kina og Japan, og er laget av de samme bladene som sort te. Den har kun vært gjennom veldig lite behandling i forbindelse med framstillingen. Grønn te er kjent for sitt høye innhold av polyfenoler.

Eske med blister med 60 eller 120 tabletter

Artikkelnummer: NO17411