Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Femarelle Unstoppable 60+
Femarelle Unstoppable 60+
Femarelle Unstoppable 60+

Femarelle Unstoppable 60+

384 KR
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Femarelle® Unstoppable kan bidra til økt livskvalitet og forebygge plager som er svært utbredt hos kvinner som er over 60 år gamle.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

Høyere livskvalitet også fremover mot høy alder.

Femarelle® Unstoppable kan hjelpe til med å:
• Styrke og fornye benbygningen og forebygge brudd (osteopeni og osteoporose)
•Styrke og fornye overflatevev i skjeden og urinveiene
• Holde muskler og ledd fleksible
• Gi deg bedre søvn
•Gi deg mer energi og styrke psyken

Femarelle® Unstoppable kan bidra til økt livskvalitet og forebygge plager som er svært utbredt hos kvinner som er over 60 år gamle. Femarelle® Unstoppable kan være det tilskuddet kroppen trenger for å stanse utviklingen av typiske tilstander som er svært utbredt i de senere fasene av overgangsalderen: bentap, tørr skjede og muskel- og leddplager.

Femarelle® Unstoppable tilfører kroppen kalsium og vitamin D3 som er nødvendige substanser for at kroppen skal kunne bygge nytt og sterkt benvev. Vitaminene B2 og B7 er viktige for at det skal dannes friskt og sunt overflatevev i skjeden og urinveiene, for en god og energigivende fordøyelse og for å redusere tretthet*. En rekke studier har dessuten dokumentert at DT56a, som er et ekstrakt hentet fra økologisk dyrket, fermentert soya, også kan styrke skjelettet og overflatevevet. Kombinasjonene av disse substansene kan dekke viktige behov hos kvinner som er 60 år og eldre.

Pakken inneholder 56 kapsler. Anbefalt dosering er to kapsler om dagen.
   
 * Helsepåstandene vedrørende Femarelle®-produktene er basert på påstander for vitaminene B2, B7, B6 og D3 som er godkjente av EFSA.

Artikkel nummer: NO708573

Andre kjøpte også

Widget loading...