Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Chello Vitality
Chello Vitality
Chello Vitality

Chello Vitality

349 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Chello Vitality er til kvinner før, under og etter overgangsalderen. Særlig til kvinner som ønsker balanse og mangler energi i denne perioden av livet.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

Chello Vitality er til kvinner før, under og etter overgangsalderen. Særlig til kvinner som ønsker balanse og mangler energi i denne perioden av livet. Inneholder ingredienser som kan bidra til mentalt velbefinnende og beskytte mot oksidativt stress. Shatavari hjelper med å vedlikeholde balansen i den kvinnelige fysiologi under og etter menopausen.

Hjelper med å falle i søvn og støtter de mentale funksjoner. Forbedrer kroppens motstand mot og evne til å håndtere stress, og bidrar til å vedlikeholde og forbedre styrke og energi. Gotu Kola støtter kretsløpet i venene og hjelper mot trette bein, samt hjelper med å bevare de kognitive ferdigheter. Selen bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress og til å vedlikeholde normalt hår og negler.


Biotin bidrar til å vedlikeholde normale slimhinner og en normal hud. B6 vitamin bidrar til å regulere hormonell aktivitet og å redusere tretthet og utmattelse.

Artikkel nummer: NO710431

Andre kjøpte også

Widget loading...