Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Shift SuperCurcumin
Shift SuperCurcumin
Shift SuperCurcumin
SHIFT|60 TBL

Shift SuperCurcumin

415 KR
Lagerstatus på nettTomt på lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
SHIFT Curcumin har et høyt innhold av aktivt curcumin per tablett, som kroppen lett tar opp og utnytter. Ved inntak av Curcumin kan kroppen nyttiggjøre seg den viktige effekten av curcumin på best mulig måte.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

Opptaket er meget effektivt på grunn av en unik ny teknologi (LipiSperse®). Høyt innhold av curcumin kombinert med effektiv absorbsjon gir et virkningsfullt produkt. 

Gurkemeie (Curcuma longa), kjent for sin gule farge, har i flere tusen år blitt brukt både som medisin og matingrediens i Østen, spesielt i India. Det er curcumin, en bestanddel i rotknollen til gurkemeieplanten som tilskrives ulike positive helseeffekter. Curcumin er kjent for å være både kraftig anti-inflammatorisk, ha sterk antioksidanteffekt, være antibakteriell, anti-viral og anti-aldrende. Effektene er dokumentert i flere tusen publisere vitenskapelige studier, og demonstrert gjennom århundrer i tradisjonell østlig medisin.

SHIFT Curcumin har et høyt innhold av aktivt curcumin per tablett, kombinert med en unik teknologi som øker biotilgjengeligheten av de helsefremmede aktive curcuminkomponentene. Én tablett om dagen er nok.

60 tabletter

Artikkel nummer: NO706416

Andre kjøpte også

Widget loading...