75 ML

Eduflex leddkrem

kr 157
Lagerstatus på nettTomt på lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Reduserer leddsmerter og symptomer på betennelser i leddområder. Virker også lindrende på ømme muskler.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Eduflex leddkrem reduserer leddsmerter og symptomer på betennelser i leddområdet. Virker også lindrende ved ømme muskler.  Kremen inneholder mentol og eukalyptus for kjølende effekt, og glukosamin, kondriotin og MSM.

Registrert og kontrollert medisinteknisk produkt klasse1, CE. Mentol og eukalyptus gir en kjølende effekt som minsker blodstrømmen og sinker ned sirkulasjonen i området med smerte. Dette innebærer at symptomene på betennelser og opphovning avtar, samt at ledd- og muskelsmertene minsker. Glukosamin er aminosukker som hjelper til, og er en bestanddel i oppbygningen av leddbrusk. Dannelse av brusk avtar naturlig etter 60 års alderen. Kondriotin er en del av et stort proteinmolekyl (proteglycan) som er en viktig komponent i leddbrusken. Den kan være god for oppbygningen av ledd og for å forebygge slitasje. Mangel på kondriotin kan gi svekkelse av bruskvevet.

MSM (MethylSulfonylMethane) er et organisk svovl som blant annet bygger opp brusk, sener, bindevev, muskler og skjelett. Eduflex Leddkrem gir rask smertelindring, og er vel utprøvd som effektiv behandling ved inflammasjon, hevelse og smerter i leddområdene. Eduflex Leddkrem kan med fordel brukes i kombinasjon med Eduflex Kapsler.

Artikkelnummer: NO21921