Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Lakrisrot
Lakrisrot
Lakrisrot
SOLARAY|100 KPSL

Lakrisrot

240 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
 Lett slimløsende ved forkjølelseSvakt hostedempendeGod for fordøyelsenForebyggende og behandlende ved lett magekatarrLindrende ved ømme og stive leddVegetabilsk

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

Lakris er et av de hyppigst benyttede midler i tradisjonell kinesisk medisin. Av tradisjonelle bruksområder kan nevnes lett hoste, mage- og tarmplager og svake leddplager. Lakrisrot inneholder blant annet glycyrrhizinsyre, glycyrrhetinsyre og et bredt spekter av flavonoider og steroler. Steroidet glycyrrhizinsyre kan virke lett slimløsende og svakt hostedempende. Lakrisrot kan virke lindrende ved svake leddplager ogkan også bidra til å redusere syreproduksjonen i magesekken og beskytter den mot lett magekatarr. Green Screened™ merket symboliserer en omfattende kvalitetskontroll. Organically Grown betyr at urten tilfredsstiller standardene som gjelder for organisk dyrking* (*Organically grown: USDA-standard (USA).

Artikkel nummer: NO45066

Andre kjøpte også

Widget loading...