Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Schwedenkrauter Destillert vann
Schwedenkrauter Destillert vann
Schwedenkrauter Destillert vann
MEZINA|200 ML

Schwedenkrauter Destillert vann

136 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Spesiell urteblanding etter original resept av Maria Treben. Universalmiddel Kan brukes både innvortes og utvortes. Finnes som tinktur oppløst i vann eller konsentrat oppløst i alkohol.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

Schweden-Kräuter – et gammelt universalmiddel. Resepten ble funnet etter den avdøde berømte svenske legen, rektor i medisin, Dr. Samst. Han forulykket under en ridetur i sitt 104. leveår. Ved en tilfeldighet kom den østerrikske Maria Treben i besittelse av en avskrift hvor virkningen og bruken av Schweden-Kräuter belyses i 46 punkter. Maria Trebens livslange arbeid med Schweden-Kräuter og andre plantemidler er beskrevet i hennes bok ”Sundhed fra Guds Apotek”.

Schweden-Kräuter inneholder ekstrakt fra mange forskjellige urter. I tillegg inneholder det en egen urteblanding som kalles ”venetiansk theriak”. Theriak er et berømt middel fra den klassiske oldtiden. I løpet av århundrer har theriak blitt fremstilt mange steder. Den mest berømte ble fremstilt i Venezia, herav navnet venetiansk theriak. Også i Danmark ønsket man å fremstille theriak. Dette skjedde første gang i 1671 i København. I de opprinnelige oppskriftene kunne det være 60-70 forskjellige stoffer, bl.a. opium, slangekjøtt, hjortepenis, knuste perler m.m. I dag er oppskriften en mer dempet vegetabilsk versjon, men utgjør fortsatt en nødvendig del av Schweden-Kraüter.

Artikkel nummer: NO111492

Andre kjøpte også

Widget loading...