Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Life Sporebiotic
Life Sporebiotic
Life Sporebiotic
Life Sporebiotic

Life Sporebiotic

Spesielt utformet for å støtte din mage- og tarmhelse.
100% leveranse av levende bakterier til tykktarmen.
Beriket med naturlige antioksidanter.
499 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Life Sporebiotic er spesielt utviklet for å støtte mage-tarmhelsen din. Hver kapsel av Life Sporebiotic inneholder 3,5 milliarder melkesyrebakterier i sporeform. Sporeformen sørger for at melkesyrebakteriene aktiveres først når de når tykktarmen og at ingenting går til spille på veien dit. Vel fremme i tykktarmen går bakteriene over fra sporeform til levende bakterier som koloniserer tarmveggen og bidrar til økt mangfold av tarmfloraen.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

Life Sporebiotic er basert på melkesyrebakterier i sporeform som har eksistert på planeten i millioner av år og har vært en naturlig del av kostholdet vårt gjennom hele evolusjonen. Kapslene er også beriket med et karotenoidkompleks av naturlig opprinnelse, bestående av astaxanthin, lykopen, lutein og betakaroten.
Hver kapsel inneholder 3,5 milliarder gode bakterier i sporeform. Sporeformen sørger for at melkesyrebakteriene aktiveres først når de når tykktarmen og at ingenting går til spille på veien dit. Vel fremme i tykktarmen går bakteriene over fra sporeform til levende bakterier som koloniserer tarmveggen og bidrar til økt mangfold av tarmfloraen.

En million melkesyrebakterier i sporeform bidrar til å skape 30 milliarder nye bakterier i tykktarmen. Det gjør Life Sporebiotic overlegen alle andre melkesyrebakterier på markedet. Mellom 1–2 kg bakterier lever i tarmene våre og tarmfloraen består av flere tusen forskjellige bakteriestammer. Faktisk består menneskekroppen av 10 ganger flere bakterier enn menneskeceller!

*Mikrobiologer har kartlagt hvilke melkesyrebakterier som har omgitt mennesker i symbiose under evolusjonen og deretter laget et kosttilskudd basert på forskningsresultatene. 200 forskere fra 80 ulike forskningsinstitutter har deltatt i prosjektet. Forskningsresultatene danner grunnlaget for Life Sporebiotics sammensetning og produksjonsmetode. Dette gjør Life Sporebiotic helt unik i sitt slag.

*The Human Microbiome Project (HMP)

Artikkel nummer: NO710716