Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Laktase
Laktase
Laktase
SOLARAY|100 KPSL

Laktase

467 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Potent laktaseenzym for laktoseintolerante, god hjelp til å fordøye melkeprodukter. Inneholder også kalsium for benbygningen. Form Kapsler Forpakning (emballasje) Plastboks Vekt 100 kapsler

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon
Anmeldelser

*Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil.

Melk og meieriprodukter er en av de hyppigste årsakene til matintoleranse. Ofte kan grunnen være mangel på enzymet laktase i tynntarmens slimhinne, noe som fører til nedsatt evne til å spalte og fordøye melkesukker (laktose). Melkesukker som ikke brytes ned i tynntarmen, passerer til tykktarmen og brytes ned av bakteriene der. Dette kan skape ubehag i form av rumling, oppblåsthet, luft og løs mage. Solaray Laktase inneholder laktasekonsentrat som bidrar til å spalte melkesukkeret, og anbefales ved laktoseintoleranse. Solaray Laktase inneholder også kalsium, som er viktig for blant annet benbygningen.

Artikkel nummer: NO19121