Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
GPH Artisjokk
GPH Artisjokk
GPH Artisjokk
SOLARAY|60 KPSL

GPH Artisjokk

308 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Artisjokk bladekstrakt kan hjelpe på fordøyelsen, tas gjerne i forbindelse med fet mat. Inneholder garantert mengde aktive stoffer. -Kan hjelpe på fordøyelsen. Mot urolig mage og luft i magen -Kan støtte normal lever- og gallefunksjon -Kan virke svakt kolesterolsenkende (LDL og total) -GPH betyr garantert mengde aktive stoffer -Green Screened™

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

Bruken av artisjokk var kjent allerede 1500 år før vår tidsregning. I Romerriket ble artisjokk først og fremst høyt verdsatt som grønnsak, men det var også godt kjent at den hadde god virkning mot fordøyelsesbesvær. Aktive innholdsstoffer er såkalte kaffeoylkinasyrer, av hvilke cynarin er den mest kjente og undersøkte. Artisjokk er også rik på flavonoidene cynarosid og scolymosid.

Artisjokkblad kan støtte normal gallefunksjon og derved hjelpe på fordøyelsen. Kontrollerte studier har også vist at artisjokkblad kan virke svakt kolesterolsenkende. Green Screened™- merket symboliserer en omfattende kvalitetskontroll.

Artikkel nummer: NO220293

Andre kjøpte også

Widget loading...