Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
MEZINA|60 TBL

Cynaflora

Pris:
279 KR

På lager

Hjelp til en normal fordøyelse*Cynaflora inneholder en unik kombinasjon av urtene *artisjokk, gul ensian og løvetann, som bidrar til en normal fordøyelse.Cynaflora er sammensatt av planter som er kjent for å fremme fordøyelsen og motvirke oppblåsthet og ubehag etter måltider. Plantene virker bl.a. på leverens funksjon, spesielt i forbindelse med fordøyelsen av fettstofferEn god og sunn fordøyelse er avgjørende for vårt velvære. Mange kjenner følelsen av en oppblåst mage og derav utilpasshet etter å ha spist bestemte matvarer. Som oftest skyldes disse plagene at leveren og gallen har vanskeligheter med å bryte ned de mengdene av fettstoffer vi får i oss, spesielt rundt jul og i grillsesongen, hvor vi ofte går på kompromiss med vår sunne livsstil.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse

Bruk

Produktspesifikasjon

Life kosttilskudd, hudpleie og helsekost for trening, skjønnhet og helse. Vi har alt fra hverdagens vitaminer og mineraler, til sportstilskudd og spesialdesignede skjønnhetsprodukter. Hva er ditt Life-produkt?

Les mer

Andre kjøpte også

Widget loading...