Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Bio-Acidophilus Forte
Bio-Acidophilus Forte
Bio-Acidophilus Forte
BIOCARE|30 KPSL

Bio-Acidophilus Forte

622 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Nytt miljøvennlig design. Gode melkesyrebakterier med F.O.S. (fruktooligosakkarider).Gunstig ved antibiotikakurer og reiser til fjerne strøk. Form Vegetabilske kapsler

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

BioCare Bio-Acidophilus er det ideelle tilskudd med  høypotente gode melkesyrebakterier med hele 20 milliarder LAB4-melkesyrebakterier per dagsdose helt til utløpsdato. Produktet inneholder humane bakterier som overlever magesyre og galle. Bakteriene har heller ikke gjennomgått sentrifugering, som kan ødelegge bakterienes cellevegg. Hver bakteriestamme er innkapslet hver for seg ved en MicroCell®-innkapsling for å beskytte mot kvalitetstap. I tillegg inneholder Bio-Acidophilus F.O.S. (fruktooligosakkarider) som bidrar til bedre vekstvilkår for gode melkesyrebakterier. Finnes både som kapsler og pulver som er spesielt velegnet for barn og eldre.

Artikkel nummer: NO205385

Andre kjøpte også

Widget loading...