Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Bio-C.L.A.
Bio-C.L.A.
Bio-C.L.A.
PHARMA NORD|180 KPSL

Bio-C.L.A.

424 KR
Lagerstatus på nettTomt på lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Bio-C.L.A. er myke kapsler med fettsyren konjugert linolsyre (CLA). En fettsyre som finnes naturlig i kostholdet vårt Inneholder konjugert linolsyre i form av frie fettsyrer Fremstilt under farmasøytisk kontroll

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

I Bio-C.L.A finner du konjugert linolsyre (T10, C12 og C9, T11) i lettopptakelige frie fettsyrer. Denne fettsyren finnes i kjøtt av drøvtyggere og meieriprodukter fra disse. Fettsyren dannes i disse dyrene ved at linolsyre fra gress blir omdannet til CLA. Det er derfor mer CLA i animalske produkter som kommer fra dyr som har gått fritt på beite og mindre en mer moderne produsert animalsk mat.

Vanligvis inntar vi fett som triglyserider, men i dette produktet er fettet brutt ned til fri fettsyrer. Fordelen med dette er at frie fettsyrer kan absorberes direkte, selv av personer med dårlig absorpsjon av fett. Alle Pharma Nords produkter produseres på selskapets egen fabrikk i Danmark i henhold til de samme retningslinjene som legemidler for å kunne dokumentere kvalitet, sikkerhet og effekt.

 

 

Artikkel nummer: NO161836

Andre kjøpte også

Widget loading...