NEW NORDIC | 60 TBL

Clear Brain

kr 289
Lagerstatus på nettTomt på lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
KOGNITIVE FUNKSJONER OG MENTAL YTEEVNE -MENTAL YTEEVNE OG HUKOMMELSE -PANTOTENSYRE BIDRAR TIL EN NORMAL MENTAL YTEEVNE -JOD BIDRAR TIL NORMALE KOGNITIVE FUNKSJONER, SOM HUKOMMELSE OG OPPMERKSOMHET

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk

Hjernen er den største og viktigste delen av nervesystemet. Den inneholder milliarder av neuroner, og er hjemstedet for tanker og følelser. Den mottar og koordinerer signaler fra dine sanser, bevegelser og hukommelsen. Hjernens normale funksjon er avhengig av mange næringsstoffer. Clear Brain™ er basert på et naturlig kombinasjonsekstrakt, samt vitaminer og mineraler. Innholdet av jod bidrar til normale kognitive funksjoner, som hukommelse, oppmerksomhet og konsentrasjon. Pantotensyre bidrar til en normal mental yteevne. Tiamin, riboflavin, niacin, vitamin B6 og B12 reduserer tretthet og bidrar til en normal funksjon av nervesystemet og normale psykologiske funksjoner.

Artikkelnummer: NO22215