Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Clear Brain
Clear Brain
Clear Brain
NEW NORDIC|60 TBL

Clear Brain

278 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
KOGNITIVE FUNKSJONER OG MENTAL YTEEVNE -MENTAL YTEEVNE OG HUKOMMELSE -PANTOTENSYRE BIDRAR TIL EN NORMAL MENTAL YTEEVNE -JOD BIDRAR TIL NORMALE KOGNITIVE FUNKSJONER, SOM HUKOMMELSE OG OPPMERKSOMHET

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Anmeldelser

Hjernen er den største og viktigste delen av nervesystemet. Den inneholder milliarder av neuroner, og er hjemstedet for tanker og følelser. Den mottar og koordinerer signaler fra dine sanser, bevegelser og hukommelsen. Hjernens normale funksjon er avhengig av mange næringsstoffer. Clear Brain™ er basert på et naturlig kombinasjonsekstrakt, samt vitaminer og mineraler. Innholdet av jod bidrar til normale kognitive funksjoner, som hukommelse, oppmerksomhet og konsentrasjon. Pantotensyre bidrar til en normal mental yteevne. Tiamin, riboflavin, niacin, vitamin B6 og B12 reduserer tretthet og bidrar til en normal funksjon av nervesystemet og normale psykologiske funksjoner.

Artikkel nummer: NO22215

Andre kjøpte også

Widget loading...