Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Strath Original +Vitamin D
Strath Original +Vitamin D
Strath Original +Vitamin D
STRATH ORGINAL

Strath Original +Vitamin D

288 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Strath +Vitamin D styrker immunforsvaret og gir økt fysisk og psykisk overskudd. Strath +Vitamin D er proppfull med betaglukaner og over 60 oppbyggende vitalstoffer, som vitaminer og mineraler.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

Strath + Vitamin D er et 100% naturlig og spesielt næringsrikt urtegjærekstrakt med en unik bredde av næringsstoffer og betaglukaner. Strath er fremstilt gjennom en unik prosess som gjør næringen lett tilgjengelig for kroppen.


Bruk av gjærekstrakt som styrkende middel har lang tradisjon, ikke minst på grunn av det høye innholdet av vitaminer og betaglukaner. Oppgaven til betaglukaner er å trene opp immunforsvaret til å sloss mot virus og bakterier. Gjær har også evnen til å produsere sitt eget vitamin D hvis det utsettes for UV-lys. Med andre ord er ikke vitamin D i Strath Original tilsatt, men produseres naturlig av gjæren. Nyere forskning viser at at langt flere næringsstoffer i gjær virker oppbyggende og styrkende og kan øke kroppens motstandskraft. Effekten av Strath er dokumentert i over 35 produktspesifikke vitenskapelige studier utført på alle aldersgrupper. Den normaliserer næringsbalansen og virker som en katalysator for opptak av næringsstoffer fra kosten. Derfor vil Strath bidra til å bedre konsentrasjonevnen, motvirke trøtthet, normalisere appetitten, øke yteevnen og styrke immunforsvaret.

 

Artikkel nummer: NO709416

Andre kjøpte også

Widget loading...