Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
SOLARAY OREGANO OLJE
SOLARAY OREGANO OLJE
SOLARAY OREGANO OLJE

SOLARAY OREGANO OLJE

234 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Oregano har tradisjonelt vært brukt for å støtte normal funksjon i de øvre luftveiene, og for å opprettholde en normal fordøyelse og tarmflora. Solaray Oregano Olje er for immunsystemet og kan hjelpe mot uønskede mikroorganismer. Bidrar til å støtte en normal funksjon i de øvre luftveiene. Godt for en normal fordøyelse og tarmflora.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

*Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil.

Oregano (bergmynte) er en plante som ble høyt verdsatt allerede av oldtidens grekere. Planten kan bidra til å styrke immunforsvaret. Tradisjonelt har oregano vært brukt for å støtte en normal funksjon i de øvre luftveiene, og for å opprettholde en normal fordøyelse og tarmflora. Små myke kapsler (uten gelatin) som er lette å svelge. Inneholder kaldpresset olivenolje for et godt opptak.

Artikkel nummer: NO23677

Andre kjøpte også

Widget loading...