SHIFT™ | 30TBL

SHIFT™ Chaga

kr 267
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
- Chaga går for å være en av de sterkeste antioksidanter i verden. - Inneholder beta glukaner og polysakkarider som kan styrke og aktivere immunforsvaret. - Chaga sies å være en adaptogen sopp som kan bidra til å gjenopprette kroppens ulike funksjoner når disse er i ubalanse. - SHIFT Chaga er ekstrahert ved bruk av duo- ekstrahering for å få hentet ut alle de aktive virkestoffene.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Chaga har vært kjent for sine helsebringende egenskaper i mange tusen år, og har vært verdsatt av indianere og andre urfolk over hele den nordlige halvkule. Det er kalt det sorte gullet og vokser på bjørketrær i Sibir, Kina, Nord- Amerika og i Skandinavia. Chaga går for å være en av de sterkeste antioksidanter i verden, og inneholder i tillegg beta glukaner og polysakkarider. Chaga sies å være en adaptogen sopp som kan bidra til å gjenopprette kroppens ulike funksjoner når disse er i ubalanse. Råvaren i SHIFT Chaga er ekstrahert ved bruk av duo- ekstrahering for å få hentet ut alle de aktive virkestoffene.

30 tabletter.

Artikkelnummer: NO23249