Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Shift Superchaga
Shift Superchaga
Shift Superchaga
SHIFT|30TBL

Shift Superchaga

259 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
- Chaga går for å være en av de sterkeste antioksidanter i verden. - Inneholder beta glukaner og polysakkarider som kan styrke og aktivere immunforsvaret. - Chaga sies å være en adaptogen sopp som kan bidra til å gjenopprette kroppens ulike funksjoner når disse er i ubalanse. - SHIFT Chaga er ekstrahert ved bruk av duo- ekstrahering for å få hentet ut alle de aktive virkestoffene.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

Chaga har vært kjent for sine helsebringende egenskaper i mange tusen år, og har vært verdsatt av indianere og andre urfolk over hele den nordlige halvkule. Det er kalt det sorte gullet og vokser på bjørketrær i Sibir, Kina, Nord- Amerika og i Skandinavia. Chaga går for å være en av de sterkeste antioksidanter i verden, og inneholder i tillegg beta glukaner og polysakkarider. Chaga sies å være en adaptogen sopp som kan bidra til å gjenopprette kroppens ulike funksjoner når disse er i ubalanse. Råvaren i SHIFT Chaga er ekstrahert ved bruk av duo- ekstrahering for å få hentet ut alle de aktive virkestoffene.

30 tabletter.

Artikkel nummer: NO23249

Andre kjøpte også

Widget loading...