OTOSAN | 30 ML

Nesespray

kr 165
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Otosan Nasal Spray er en naturlig avsvellende nesespray uten risiko for avhengighet eller bivirkninger. Den er basert på havvann, som er saltere enn fysiologisk saltvann og dermed har en avsvellende effekt. Den er tilsatt tetreolje og sitronolje for økt effekt. Dessuten inneholder den aloe vera og urteoljer som lindrer når nesen er sår. Denne nesesprayen kan du bruke så mye du vil uten bivirkninger eller fare for avhengighet. Form Pumpespray Forpakning (emballasje) Glassflaske 30 ml, i eske. Vekt 30 ml
Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

*Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil.

Nesespray med naturlig avsvellende effekt. Avsvellende nesespray med aloe vera, solbær og eteriske oljer. Hyperton løsning 2,2%. 

Otosan Nasal Spray® (medisinsk utstyr) er et naturlig avsvellende produkt til lokal bruk. Produktet virket lokalt og renser nesehulene, og hjelper med å redusere tetthet, betennelser og forekomsten av infeksjoner. Otosan Nasal Spray® er et resultat av moderne medisinsk-vitenskapelig forskning på den kombinerte virkningen av naturlig komponenter: En hyperton saltvannsløsning (2,2%) beriket med vegetabilske ekstrakter og eteriske oljer fra økologisk dyrkede planter. Inneholder ikke drivgass. 
Flere naturlige virkninger: beroligende, fuktende, mykgjørende, rensende, smørende. Inneholder ikke vasokonstriktorer. Produktet skaper ingen tilvenning eller avhengighet. Miljøvennlig spray uten drivgass.

Når den hypertoniske løsningen kommer i kontakt med de hovne neseslimhinnene, forårsaker den en vannsekresjon, trekker til seg overflødig sekresjon gjennom osmose, blander ut oppsamlet, viskøst slim, gjør det flytende og bidrar med å normalisere celleødem. Når slimet gjøres mindre seigt, blir det lettere å rense ut, noe som bidrar til å fjerne virus, bakterier, pollen, makro- og mikropartikler. Otosan Nasal Spray® fjerner unormale sekresjoner og behandler slimhinnene med naturlige stoffer som skaper et ugunstig miljø for vekst av bakterier (eller mikroorganismer), den er lindrende, normaliserer den fysiologiske funksjonen og forebygger tilbakefall av sykdom. 
Produktet inneholder ikke vasokonstriktorer, og den naturlig effekten til de vegetabilske ekstraktene og de eteriske oljene fra økologisk dyrking, gjør at Otosan Nasal Spray® tolereres godt. Hyppig bruk fører ikke til avhengighet eller risiko for medikamentell rhinitt. 

Artikkelnummer: NO21132