60 KPSL

NBG 24:7 Betaglukaner

kr 409
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
nbg® 24:7™ et kosttilskudd for immunsystemet, med Norsk betaglukan (NBG®) og vitamin C. I noen perioder blir immunsystemet ditt utsatt for store prøvelser. Å sørge for et godt daglig vedlikehold av immunsystemet - det er den beste investeringen du kan gjøre for en langsiktig god helse. nbg® 24:7™ er et kosttilskudd basert på det patenterte "Norsk betaglukan" (NBG®) og vitamin C. Innholdet av vitamin C kan bidra til å opprettholde en normal funksjon i immunsystemet.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

nbg® 24:7™ et kosttilskudd med Norsk betaglukan (NBG®) og vitamin C, og er et veldokumentert kosttilskudd. Innholdet av vitamin C kan bidra til  opprettholde en normal funksjon i immunsystemet.
Produktet er et sikkert og trygt kosttilskudd som kan brukes daglig. Det kan brukes av alle, også personer med gjærallergi (de komponenter i gjærcelleveggen som kan fremkalle allergi er fjernet i renseprosessen).

nbg® 24:7™ er tilsatt vitamin C som bidrar til en normal funksjon i immunsystemet

  • Vitamin C bidrar til å vedlikeholde immunsystemets normale funksjon under og etter intensiv fysisk trening.
  • Vitamin C bidrar til en normal energiomsetning.
  • Vitamin C bidrar til å beskytte kroppens celler mot oksidativt stress.
  • Vitamin C bidrar til å minske tretthet og utmattelse. 

Boks à 60 eller 120 kapsler.

Artikkelnummer: NO17341