KYOLIC | 60 KPSL

Kyolic Age+Immunsupport

For normale hjertehelse og immunsystem
Konsentrert lagret hvitløkekstrakt
Også med vitamin C og shiitake, maitake, reishi og chaga
kr 390
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Lagret hvitløk for et normalt immunsystem

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Kyolic Age + Immunsupport er et moderne kombinasjonstilskudd som inneholder økologisk hvitløkekstrakt, C-vitamin, olivenblad- og oreganoekstrakt og soppene shiitake, maitake, reishi og chaga. Kyolic AGE har dokumenterte fordeler støttet av over 900 vitenskapelige publikasjoner hvor det er vist at det bidrar til et optimalt fungerende immunsystem.  

  • For normale hjertehelse og immunsystem 
  • Konsentrert lagret hvitløkekstrakt  
  • Også med vitamin C og shiitake, maitake, reishi og chaga 

Kyolic AGE + Immunsuppoert er kjent for å bidra til å bevare god hjertehelse, normale kolesterolverdier og immunforsvarets normale funksjon. Kyolic AGE inneholder lagret hvitløk som er 20 ganger mer konsentrert enn fersk hvitløk. Den er økologisk (ifølge staten California i USA sin lovgivning) dyrket, og lagret på ståltanker i 18-20 måneder for å oppkonsentrere de virksomme stoffene. Den spesielle fremstillingsmetoden eliminerer illeluktende og harde svovelforbindelser som resulterer i et ekstrakt som er skånsomt for magen og kan inntas uten at det lukter hvitløk av kroppen din. Urteekstraktene fra oregano og olivenblad er kjent for å ha beskyttende egenskaper, og tradisjonelt brukt for å balansere immunsystemet. Soppene i kosttilskuddet er adaptogene og kan bidra til at kroppen har normal motstand mot stress. Polysakkaridene i sopp er også kjent for å kunne bidra til et normalt immunsystem. Dette gjelder spesielt betaglukanene. 

Artikkelnummer: NO23634