IMMIFLEX | 90 KPSL

Immiflex

kr 599
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
ImmiFlex® er et kosttilskudd for immunforsvaret som kombinerer vitamin D3 med patenterte betaglukaner for optimalt resultat.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner


Produktfordeler
- Immiflex aktivierer immunforsvaret
- Full effekt innen 3-5 dager
- Kun 1 kapsel om dagen
- Klinisk dokumentert

ImmiFlex tar vare på førstelinjeforsvaret og fremmer en sunn og aktiv livsstil for hele familien. Forskning viser også at ImmiFlex kan opprettholde et sunt immunsystem i perioder med daglig stress og passer dermed perfekt i en travel hverdag.

ImmiFlex® er det best dokumenterte Betaglukaner produktet på markedet, med over 80% Wellmune WGP® Betaglukaner. ImmiFlex® inneholder Wellmune WGP® som er beskyttet av mer enn 40 patenter, og hvor mer enn 1,5 milliarder kroner er blitt investert i utvikling, forskning og kliniske studier for å kartlegge hvordan produktet virker, og at det virker. Wellmune WGP® Betaglukaner er også godkjent som Novel Food av EU/EFSA som eneste 1,3/1,6 betaglukan.

ImmiFlex inneholder naturlige ingredienser som er godt tolerert og Wellmune Beta Glucan er også allergivennlige, Kosher, Halal, GMO-fri, generelt anerkjent som trygt (Generally Recognized As Safe- GRAS av FDA i USA) og godkjent som Novel Food av EU/EFSA. Wellmune består av naturlige betaglukaner med 1,3/1,6 struktur utvunnet fra celleveggene i en proprietær bakegjær kultur og er beskyttet av over 40 patenter.

Wellmune betaglukanene er naturlig utvunnet og renset i en vannbasert prosess til over 80 prosent renhet. Sluttproduktet er fritt for mannoproteiner, fremprovoserer ikke candida og kan teknisk sett ikke kalles gjær lenger. I stede sitter vi igjen med biologisk aktive beta 1,3/1,6 glukaner som er en anerkjent immunmodulator kroppens viktigste immunceller har lært seg å gjenkjenne gjennom evolusjonen av immunforsvaret. Dette utgjør den veldokumenterte hovedingrediensen i ImmiFlex.

Artikkelnummer: NO21055