Fri frakt over 199,-
Rask levering
IMMIFLEX|30 KPSL

Immiflex

Pris:
224 KR

På lager

ImmiFlex® er et kosttilskudd for immunforsvaret som kombinerer vitamin D3 med patenterte betaglukaner for optimalt resultat. Produktfordeler - Immiflex aktivierer immunforsvaret - Full effekt innen 3-5 dager - Kun 1 kapsel om dagen - Klinisk dokumentert ImmiFlex tar vare på førstelinjeforsvaret og fremmer en sunn og aktiv livsstil for hele familien. Forskning viser også at ImmiFlex kan opprettholde et sunt immunsystem i perioder med daglig stress og passer dermed perfekt i en travel hverdag.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse

Bruk

Produktspesifikasjon

Life er Nordens ledende livsstil- og helsekostkjede, med nettbutikk og ca 300 butikker i Norge, Sverige og Finland. Vi fører et bredt og aktuelt sortiment av kosttilskudd med høy kvalitet. Våre erfarne rådgivere hjelper deg med å finne balansen, velkommen innom din Life-butikk for tips og råd.

Les mer

Andre kjøpte også

Widget loading...