CITROSEPT | 50 ML

Citrosept dråper

50 ML

For et normalt fungerende immunforsvar
Naturlig rik på vitamin C
Økologisk
kr 435
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Grapefruktekstrakt med immunstyrkende effekt. Slå tilbake mot forkjølelsessymptomene, feriemagen og den såre halsen. Grapefruktkjerneekstrakt som utvinnes fra frøene og den gule membranen i grapefrukt. Citrosept er økologisk og skal være en effektiv ekstrakt.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Produktets egenskaper

Økologisk grapefruktkjerneekstrakt

Nye Citrosept inneholder hele 84 % standardisert grapefruktkjerneekstrakt i en base av vegetabilsk glyserol og renset vann, og er ØKOLOGISK. Kjennere av grapefruktkjerneekstrakt vil gjenkjenne produktets gode kvalitet på styrken og den karakteristiske smaken. Produktet er ikke "etsende" og kan trygt dryppes rett i halsen når du brygger på noe. Også gunstig å bruke forebyggende: 15 dråper i litt juice/vann, 1-3 ganger daglig.


Jakten på naturens eget immunforsvar

Naturen har en egen måte å bryte ned planter og dyr på slik at de alle til slutt blir resirkulert. "Renovasjonsvesenet" består av en hærskare av sopp, bakterier og parasitter, klare til dyst. Derfor har mange planter utviklet en naturlig motstandskraft for å sikre sin videre eksistens. Man har funnet at noe av det kraftigste forsvaret finnes naturlig til stede i grapefruktfrøene. For at frøene skal rekke å spire, har de utviklet seg slik at de kan ligge flere år i jorden, uten å bli brutt ned. 

Det var bare en tilfeldighet som gjorde at legen og hobbygartneren Jakob Harich fra Florida i 1980 oppdaget dette. Siden da har utallige tester ved universiteter og forskningsinstitusjoner verden over dokumentert grapefruktfrøenes utrolige motstandskraft.

Det sterkeste naturen har å by på 

Ved å utvinne ekstrakten fra grapefruktkjernene og andre bestanddeler av grapefrukten har det lykkes å ta frem noe av det sterkeste naturen har å by på. Bruksområdene er mange og kun kreativiteten setter begrensninger. Citrosept Grapefruktkjerneekstrakt har vært solgt i Norge siden 1995 og har siden da vært en solid bestselger.

Styrk immunforsvaret

Grapefruktkjerneekstrakt styrker immunforsvaret. I henhold til generisk forskning har bioflavonider (stoffer lokalisert i kjernen/frøene) immunstyrkende effekt. Ekstrakten kan tas på regelmessig basis som kosttilskudd, eller ta en immunstyrkende kur på 1 - 3 mnd. I begge tilfeller ta 10 - 20 dråper utblandet i et glass vann eller juice 1 - 2 ganger daglig, i forbindelse med eller utenom måltid. Grapefruktkjerneekstrakt har ypperlig synergisk effekt med C-vitamin, og kan derfor anbefales å ta sammen med Citrosept for å optimalisere den immunstyrkende effekten.

Artikkelnummer: NO20421