6STK

Auriplus Ørelys Økonomipk

kr 429
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
AuriPlus ørelys bidrar til å holde ørevoksen myk, slik at den lettere kommer ut av øret på den naturlige måten.
Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

AuriPlus ørelys bidrar til å holde ørevoksen myk, slik at den lettere kommer ut av øret på den naturlige måten. Øret er i utgangspunktet selvrensende. Hudceller fra øregangen beveger seg mot utgangen og blander seg med fett som produseres i vokskjertlene. Dette føres ut av øret i form av ørevoks. Når dette selvrensende systemet ikke fungerer perfekt, kan det danne seg en ”propp” av ørevoks, som kan skape problemer dersom den ikke fjernes.

Bruk av bomullspinner og lignende kan skyve voksen lenger innover i øregangen og kan dessuten skade den tynne huden i øregangen. Hvis man til stadighet opplever vokspropp, anbefales det å bruke Otosan Øreolje forebyggende 1 gang pr uke. 

Noen forbinder ørelys med "øreproblemer", ettersom mange er blitt hjulpet med problemer av kronisk art. Men også du som ikke er plaget med ørebetennelser, bihulebetennelser, ulyder i øret eller trykkproblemer, bør prøve ørelys. Ørelysbehandling er en behagelig, avslappende opplevelse, og en ypperlig form for ørehygiene. Dersom du har "ørebarn" kan dette være redningen som hjelper dere gjennom neste forkjølelsessesong.

Artikkelnummer: NO23218