Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
MTD Detox Express granateple-pasjonsfrukt
MTD Detox Express granateple-pasjonsfrukt
MTD Detox Express granateple-pasjonsfrukt
ORTIS|7X15 ML

MTD Detox Express granateple-pasjonsfrukt

284 KR
Lagerstatus på nettTomt på lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Trenger du en rask rens? Prøv en raskere detoxkur på bare syv dager! Kuren inneholder naturlige råvarer og gir deg en mild, men rask rensing. MethodDraine Detox Express inneholder økologiske råvarer og virker på en mild måte fra første dag.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

En detoxkur kan gi deg ny vitalitet og energi til kroppen generelt og til huden spesielt. MethodDrain Detox Express inneholder mange av de samme naturlige virkestoffene som de andre MethoDraine Detox-produktene, men et høyere innhold av bjørk, grønn te og storborre gir deg en raskere detoxprosess.

Ingrediensene i MethodDraine Detox Express virker vanndrivende, leverrensende, galledrivende, luftdrivende, hudrensende og fordøyelsesfremmende, samt at de gir tilskudd av antioksidanter.

Virker vanndrivende

Ved stress eller ved feilernæring og dårlig mosjon kan kroppen begynne å lagre vann i vevet, ofte på hofter og lår. MethodDrain Detox Express innholder bjørkeekstrakt som virker vanndrivende, hvilket gjør at du renser vevet, strammer opp huden og taper unødvendig vekt i form av vann.

Følgende planter i DETOX Express støtter aktiviteten i renseorganene: 1 - Artisjokk og bjørk: støtter leverens aktivitet, 2 - Grønn te og bjørk: Støtter nyrenes rensefunksjon, 3 - Tamarind: fremmer normal tarmfunksjon, 4 - Fennikel: fremmer god fordøyelse

Artikkel nummer: NO19686

Andre kjøpte også

Widget loading...