Reviving Body Oil

kr 379
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Reviving Body Oil fra Urban Veda. En balanserende blanding av ginsengrot blandet med en søt rosetrio for å støtte moden hud og øke hudens smidighet.
Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Aktive ingredienser:

Søtmandel - Rik på vitamin A og E, enumettede fettsyrer, proteiner, kalium og sink, søtmandelolje er en naturlig olje med en lett nøtteaktig duft. Den hjelper til med å rense og fukte huden. En lett fuktighetsgivende olje som er ikke-fettete og lett absorberes.

Rose Geranium - Med en sterk, floral aroma, er Rose Geranium kjent for sine pleiende effekter og brukes tradisjonelt for å redusere det synlige utseendet til cellulitter gjennom massasje. Den er beroligende for tørr hud.

Nelikkblomstolje - Et medlem av Myrtaceae-familien, nellik har en varm, sterk og krydret aroma. En utmerket hudtonic, kjent for sine antiseptiske egenskaper som bidrar til å redusere hudproblemer som akne. Det er også tradisjonelt brukt i aromaterapi for å øke sirkulasjonen.

Jasmin - er en oppløftende og eterisk olje som sies å virke beroligende og samtidig oppløftende på humøret. På huden kan den bidra til å redusere forekomsten av strekkmerker og arr, og er også egnet for sensitiv hud.

Artikkelnummer: NO711252