Tilberedning:Sett stekeovnen på 175 grader. Bland posens innhold med 4 dl vann. (Du kan bytte ut alt eller deler av vannet med melk, yoghurt, creme fraiche eller annet melkeprodukt. Den totale væskemengde bør være ca 4 –4,5 dl.)La deigen hvile i ca. 5 min, og form deretter til brød eller rundstykker med fuktige hender.Stek i ca 60 min. midt i ovnen. (For rundstykker: 20-25 min.) Oppbevares helst i kjøleskap. Egner seg også godt for frysing.Tips til variasjon:Tilsett finhakkede soltørkede tomater, oliven eller tørkede krydderurter i deigen.For søte og proteinrike boller: tilsett et par ss. Sukrin Gold (eventuelt også rosiner/nøtter).Stek brødet i muffinsformer, tilsett ønsket fyll av kjøtt/grønnsaker/urter for å lage sunne og gode matmuffinsBruk brødmixen som pizzabunn. Bland deigen som anvist på pakken, klapp den flat utover en bakeplate, gjerne med litt olje over. Forstek i ca 15 minutter før du legger på ønsket fyll og steker til osten er smeltet.Brødmixen kan brukes til å lage sunne og fiberrike wraps. Tilsett da en større mengde vann, slik at røren blir litt rennende, og enkel å smøre utover. Lag små lefse-sirkler på en bakepapirkledd plate og stek i ca 10 minutter på 200 grader.Du kan også forme hamburgerbrød eller pølsebrød av mixen.
Allergi/Bivirkninger/Indikasjoner:Produktet inneholder følgende allergener: sesam, mandel og eggpulver.Næringsinnholdper 100 g ferdig brødEnergi576 kJ/138 kcalFett5,1 g- herav mettet fett0,9 gKarbohydrat3,9 g- herav sukkerarter0,0 gKostfiber7,5 gProtein15,4 gSalt1,3 g