KYOLIC | 30 TBL

Kyolic AGE Orginal

For normale kolesterolverdier og hjertehelse
Konsentrert lagret hvitløkekstrakt
Luktfritt og skånsom for magen
kr 169
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Lagret hvitløk for hjertehelse, kolesterol og immunforsvar

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Lagret hvitløk kan bidra til normal hjertehelse og bidra til normale kolesterolverdier, samt for immunforsvarets normale funksjon. Kyolic AGE har dokumenterte fordeler støttet av over 900 vitenskapelige publikasjoner som viser til effekt. 

  • For normale kolesterolverdier og hjertehelse 
  • Konsentrert lagret hvitløkekstrakt  
  • Luktfritt og skånsom for magen 

Kyolic® Aged Garlic Extract™(AGE™) Original er et standardisert kosttilskudd som inneholder 600 mg lagret hvitløksekstrakt som bidrar til å bevare god hjertehelse, normale kolesterolverdier og immunforsvarets normale funksjon. Kyolic AGE inneholder lagret hvitløk som er 20 ganger mer konsentrert enn fersk hvitløk. Den er økologisk (ifølge staten California i USA sin lovgivning) dyrket, og lagret på ståltanker i 18-20 måneder for å oppkonsentrere de virksomme stoffene. Den spesielle fremstillingsmetoden eliminerer illeluktende og harde svovelforbindelser som resulterer i et ekstrakt som er skånsomt for magen og kan inntas uten at det lukter hvitløk av kroppen din. Kyolic AGE selges i dag i nærmere 50 land og og støttes av over 900 vitenskapelige publikasjoner som viser effekt på hjerte, kar og immunforsvar. 

Artikkelnummer: NO128553