LIFE | 60 TBL

Life Solbrun 25 mg

kr 215
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Life Solbrun er et kosttilskudd som inneholder naturlig betakaroten (Blakeslea trispora) og lycopen, vitaminer og mineraler. Life Solbrun anbefales spesielt i sommerhalvåret eller ved solfylte ferier (kosttilskudd erstatter ikke solkrem) men kan også brukes som et helårlig kosttilskudd. Betakaroten forbereder huden til solen, og er en god kilde til vitamin A. Vitamin A bidrar til å opprettholde normal hud.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Life Solbrun er et kosttilskudd som inneholder naturlig betakaroten (Blakeslea trispora), naturlig E-vitamin og naturlig lycopen, for optimalt opptak og effekt. Sink (sinkglukonat) og selen (selenmetionin) inngår i forbindelser som kroppen tar lett opp. I tillegg inneholder Life Solbrun vitaminene C og B6.

Betakaroten er et forstadium til A-vitamin som kroppen til en viss grad omdanner til ren A-vitamin. 

Det er ingen risiko for overdosering av vitamin A fra betakaroten og andre karotenoider, da opptaket av karotenoider svekkes jo mer det finnes av disse stoffene i maten.                     
Kilde: Livsmedelsverket.                             

Det naturlige betakarotenet i Life Solbrun  utvinnes fra soppen Blakeslea trispora. Fra denne soppen blir betakarotenet ekstrahert ved en kofermentering og mikrokrystallisert. Dette gir en høy stabiltet som er gunstig for produktet, da karotenoider vanligvis er følsomme for oksidasjon. 

Naturlig betakaroten som utvinnes av Blakeslea tripora inneholder også andre karotenoider, opp til 3%, hvorav  mesteparten består av gammakaroten. Denne sammensetningen gir en høy biotilgjengelighet. 

I den daglige kosten er gulrøtter en god kilde til betakaroten, og mange andre frukter og grønsaker får også sin gul/ oransje farge fra denne karatenoiden.

I tillegg til betakaroten og lykopen inneholder Life Solbrun naturlig E-vitamin som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stess. Sink (sinkglukonat) som bidrar til å opprettholde normal hud, hår og negler. Samt selen, vitamin C og B6 som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

 

Artikkelnummer: NO705668