LIFE | 90 KPSL

Life B-Complex

Høydosert og komplett med alle nødvendige B-vitaminer
Støtter et normalt fungerende immunsystem
Nødvendig for et normalt stoffskifte og for normal funksjon av nervesystemet
kr 219
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Life B-Complex inneholder 11 forskjellige B-vitaminer som bl.a. er nødvendig for et normalt fungerende immunsystem og nervesystem samt for omsetningen av karbohydrater og protein.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Det første B-vitaminet, B1, ble isolert allerede i 1926, og siden den gang har familien av B-vitaminer stadig vokst. I dag kjenner vi til nesten tretti forskjellige B-vitaminer, og det er god grunn til å tro at det finnes enda flere. Life B-Complex inneholder 11 av disse B-vitaminene, hvorav de fleste klassifiseres som essensielle for oss mennesker. Til tross for at de fleste B-vitaminene er essensielle og må tilføres daglig, kan mennesker faktisk produsere en del av dem gjennom gode bakterier i tarmen. Faktorer som dårlig tarmflora, nedsatt fordøyelse og høyt alkoholforbruk svekker imidlertid denne evnen.

Life B-Complex gir deg alle B-vitaminene du trenger i én og samme tablett. B-vitaminer er vannløselige, noe som innebærer at kroppen i de fleste tilfeller har vanskelig for å lagre dem. Derfor bør alle B-vitaminer tilføres daglig. Vitamin B2 (riboflavin) farger urinen gul, noe som i seg selv er helt ufarlig.

Naturlige kilder til B-vitamin er hvetekim, kjøtt, lever, fisk, skalldyr, nøtter, frø, belgvekster, grønnsaker, frukt og bær.

 

 

Forpakning:

Eske med 90 kapsler.

 

 

Artikkelnummer: NO710868