Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Shift Magnesium Dråper
Shift Magnesium Dråper
Shift Magnesium Dråper

Shift Magnesium Dråper

226 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
SHIFT Magnesiumdråper er et konsentrert ørken-innsjøvann spesielt rik på magnesium. -Magnesium kan bidra til normal muskelfunksjon -Magnesium bidrar til nervesystemets normale funksjon

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

SHIFT magnesiumdråper er et magnesiumtilskudd laget av 100 % soltørket saltvann hentet fra Great Salt Lake. Det konsentrerte innsjøvannet er naturlig rikt på magnesium, et viktig mineral som er viktig for en rekke av kroppens funksjoner:  nervesystemets normale funksjon, energiomsetning og muskelfunksjon. Magnesiumtilskuddet inneholder også en rekke andre spormineraler. Mineralene finnes i sin ioniske form og har høy biotilgjengelighet, dette betyr at en stor andel av mineralene tas opp i cellene. Dråpene kan tilsettes i drikke eller mat. Produktet har en salt smak og kan brukes som salterstatning i ulike matretter. Vegansk, glutenfri og uten laktose.

Artikkel nummer: NO708751

Andre kjøpte også

Widget loading...