SHIFT™ Magnesium Dråper

kr 226
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
SHIFT Magnesiumdråper er et konsentrert ørken-innsjøvann spesielt rik på magnesium. -Magnesium kan bidra til normal muskelfunksjon -Magnesium bidrar til nervesystemets normale funksjon

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

SHIFT magnesiumdråper er et magnesiumtilskudd laget av 100 % soltørket saltvann hentet fra Great Salt Lake. Det konsentrerte innsjøvannet er naturlig rikt på magnesium, et viktig mineral som er viktig for en rekke av kroppens funksjoner:  nervesystemets normale funksjon, energiomsetning og muskelfunksjon. Magnesiumtilskuddet inneholder også en rekke andre spormineraler. Mineralene finnes i sin ioniske form og har høy biotilgjengelighet, dette betyr at en stor andel av mineralene tas opp i cellene. Dråpene kan tilsettes i drikke eller mat. Produktet har en salt smak og kan brukes som salterstatning i ulike matretter. Vegansk, glutenfri og uten laktose.

Artikkelnummer: NO708751