Julegavetips camillapihl.no

Se julens gavetips fra camillapihl.no

Les mer

Her har camillapihl.no plukket ut sine Life favoritter, som blir å finne under juletreet hos deres familie og venner denne julen.

"Varme, gode føtter – det er en fin gave å få!" skriver camillapihl.no om tøflene våre i 100% ull. 


"En fin gave til bror, bestemor eller en liten niese eller nevø."  Vi har et stort utvalg ulltøfler, helt fra bittemså tøfler til de aller minste til voksenstørrelse både for dame og menn, alle tøflene våre kan du se her.

Weleda Skin Food er også en favoritt hos camillapihl.no, ikke så overraskende da dette er en bestselger i våre hyller - elsket av mange av våre kunder. "Den er supertykk og god, perfekt for den kalde fine tiden vi er på vei inn i. Også har den samme gode lukten som hele Skin Food serien."


En annen favoritt er C Soaps. "C Soaps er også produkter du finner i skapene våre, skikkelig freshe rengjøringsprodukter uten noen gufne ingredienser. Det kaller vi litt hverdagslyx, å vaske hjemme med produkter som er ekstra digg."

"Det er så gøy å komme over brands man ikke har hørt om før! Hos Life fant vi disse håndsåpene fra Tirtyl, der du rett og slett lager håndsåpen selv! Fyll glassflasken med en Tirtyl tablett og vann, vips så har du laget din egen håndsåpe som er litt mer skånsom mot miljøet."  


Tirtyl sine glasspumper kommer i to farger, så du kan velge den som passer best til badet eller kjøkkenet! 

Har du lyst til å lese mer om alle gavetipsene til camillapihl.no, så finner du de her