Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt for bestilling over kr 199,-
  • Rask leverering

Gresskarsuppe

Denne fristende, gule suppen er supergod og lett å lage.

4 porsjoner

Ingredienser

  • 750 g gresskar
  • 2 ss Cocosa kokosfett
  • ½ løk
  • 2 hvitløksfedd
  • 1 ss revet ingefær
  • ½ ss spisskummen
  • ½ ss gurkemeie
  • Litt havsalt
  • Litt pepper
  • 5 dl vann
  • 1 terning grønnsaksbuljong
Skriv ut innkjøpsliste

Slik gjør du

  1. Skjær gresskaret i terninger og varm opp vannet med buljongen.
  2. Smelt Cocosa og bland inn spisskummen, ingefær og gurkemeie i den varme oljen.
  3. Tilsett finhakket løk og hvitløk i olje- og krydderblandingen. La det småfrese i noen minutter.
  4. Ha i gresskarterningene.
  5. Bland så inn buljongen og la det småkoke i ca 10–15 minutter.
  6. Kjør blandingen med en stavmikser til en fin konsistens. Server gjerne med frisk koriander.

Produkter som kan brukes i oppskriften

Varen er lagt i handlekurven