Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Life-Kupp
49%
Blown Away Bodylotion
Blown Away Bodylotion
Blown Away Bodylotion
Du sparer 44 KR

Blown Away Bodylotion

45 KR
89 KR
Kun i nettbutikkKun tilgjengelig på nett
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Urtekram Blown Away Wild Lemongrass Body Lotion er en fuktighetsgivende og nærende bodylotion som holder huden din silkemyk lenge. Med en frisk duft av sitrongress.
Produktbeskrivelse
Produktspesifikasjon

Aloe vera og sheasmør bidrar till å beskytte din hud og gjør den myk og smidig. Med en naturlig, frisk duft av sitrongress og sitrus. Produktet er sertifisert av Ecocert Cosmos Organic, er av 100% naturlig opprinnelse og vegansk.

Urtekram Beauty: Urtekram sin reise begynte i 1972, da økologiske krydder og hudpleieprodukter ble solgt i en kjeller i hjertet av Kjøbenhavn. Interessen for merket vokste raskt og det samme gjorde både produksjon og sortiment. I dag finner du et bredt utvalg naturlige og sertiserte skjønnhetsprodukter for alle behov. Ingrediensene er nøye utvalgt og med 99 – 100% naturlig opprinnelse. Produktene er selvbevarende (da de ommejpøder brokkolifrøolje i stedet for for silikoner), formuleringene er 100% nedbrytbare, veganske og sertifisert av Ecocert Cosmos Organic i henhold til COSMOS-standard. Alle produktene er fri for syntetiske parfymer, og det brukes kun urteavkok og naturlige oljer.

Artikkel nummer: NO711266

Andre kjøpte også

Widget loading...