Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Chilly's Emma Bridgewater Rosehip & Elderberry
Chilly's Emma Bridgewater Rosehip & Elderberry
Chilly's Emma Bridgewater Rosehip & Elderberry

Chilly's Emma Bridgewater Rosehip & Elderberry

Holder kaldt drikke kaldt i 24 timer
Holder varmt drikke varmt i 12 timer
Nydelig design av Emma Bridgewater
399 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Bli med å redusere forbruket av engangsplast med trendy og innovative Chilly's bottles. Gjenbruk drikkeflaske er et smart valg på flere måter. Den hjelper deg til å drikke mer vann samtidig som du sparer penger og viser hensyn til miljøet.
Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon
Anmeldelser

Emma Bridgewater for Chilly's
Høstens dekor fra Emma Bridgewater er preget av naturens herlige mangfold. Emma Bridgewater design er laget for at man skal ha vakre og nyttige bruksprodukter som det er en glede å se på.

Gjenbruk drikkeflasker for en fremtid med mindre plast forurensing eblert i 2010. Chilly’s bottles ble stiftet i 2010 av James Butterfield og Tim Bouscarle. Deres mål var å gi å folk muligheten til alltid å ha kaldt drikke tilgjengelig uten å måtte kjøpe engangs plastflasker.

Dette resulterte i Chilly’s bottles. Et moderne og gjennomført produkt designet for å binde sammen lettvintheten i en plastflaske med en mer miljøvennlig gjenbruk drikkeflaske.

Chilly's sitt oppdrag er å øke den dagligdagse bruken av gjenbruk produkter tilgode for miljøet. Det finnes grønnere og mer miljøvennlige løsninger. La oss ta dem i bruk.

Artikkel nummer: NO711247

Andre kjøpte også

Widget loading...