Fri frakt over 199,-
Rask levering
20%
Du sparer 76 KR
BIOCARE

Biocare Cleanse Nutripowder

Pris:
303 KR
379 KR

På lager

Utrensende alt-i-ett-blanding av planteekstrakter og -antioksidanter. Støtter kroppens normale rensesystem. Pulveret inneholder blant annet mariatistel, artisjokk, gurkemeie, koriander, brokkoli og alger. Planteekstraktene inneholder planteantioksidanter som beskytter cellene mot oksidativt stress. Artisjokk, gurkemeie og mariatistel støtter normal fordøyelse og prosesser i lever/galle. Selleri renser nyre/urinveier. Alger og planter inneholder rensende klorofyll. Pulveret røres ut i vann til måltid. Kan også blandes i smoothie, shake e.l.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse

Bruk

Produktspesifikasjon

Life er Nordens ledende livsstil- og helsekostkjede, med nettbutikk og ca 300 butikker i Norge, Sverige og Finland. Vi fører et bredt og aktuelt sortiment av kosttilskudd med høy kvalitet. Våre erfarne rådgivere hjelper deg med å finne balansen, velkommen innom din Life-butikk for tips og råd.

Les mer

Andre kjøpte også

Widget loading...